2007-01-15

Terry, Miles, Shawn... och Lulu

Den presentation Terry Fredman och Miles Berry höll på BETT om wiki, blogg och podcast finns att ladda hem på http://www.terry-freedman.org.uk/bcs/ Där finns också länkar till de exempel de visade. Bäst av allt tycker jag om wikiwebbplatsen som en tjej i USA och en i Bangladesh gjort tillsammans om Virtual Communication. (Gjord i Wikispaces!!) Fler exempel från samma skolprojekt.

En annan kul grej var användningen av Flickrs anteckningsverktyg för att göra ett geometriskt exempel av en pizza. (För muspekaren över pizzan.)

På Terry Freedmans sida finns också boken Coming Of Age: An Introduction To The NEW Worldwide Web med artiklar och fler exempel.

Och som vanligt leder ett klick till ett annat. Via Miles och Terry hittade jag till Shawn Wheelers blogg och kanske alldeles särskilt till den här sammanfattningen om verktyg för RSS och podcasting.

Och någonstans fanns en länk som tog mig tillbaka till Lulu. En tjänst för att publicera egna print-on-demand-böcker som verkar synnerligen prisvärd. Runt 5 euro för en pocketbok med 100 sidor och sådär 3 euro i frakt. Ska bara skriva en bok först, så jag kan testa ;-)

Inga kommentarer: