2007-11-30

Comic Life

Vännen Lars-Erik tipsade om programmet Comic Life 1.3. Det är ett verktyg för att göra serietidnignar av sina bilder och det är jättekul! Massor av olika templates att välja på för själva sidalyouten och sedan är det bara att dra in foton, pratbubblor och piffa till med effekter.

Comic Life är ett betalprogram, men med klart överkomligt pris. 30 dollar för DeLuxeversionen och den vill man ha för den innehåller väldigt många fler effekter och stilar. Det finns en testversion att ladda hem gratis. Finns för både Mac och PC.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mycket kul jag hittade här hos dig då! Det brukar man i och för sig... Vill testa nu, men hinner inte. Får väl sitta uppe halva natten istället. Tack för inspiration till tusen!

Tina sa...

Kom att tänka på att många roade sig med att sätta sådana pratbubblor i sina fotoalbum förr. Det gäller att hänga med och lära nytt. Nu har jag lyckats bli utmanad av IT-mamman och skickar denna utmaning vidare till dig. Läser egentligen inte så många bloggar än. Din eminenta sida missar jag dock inte längre. Inlagd på Google Reader! Titta in på min blogg och läs mer om själva utmaningen.